Pasilógia

 2009.09.13. 23:48

Lányok, nők, asszonyok! Emeljük fel hangunkat annak érdekében,hogy hozzanak nekünk létre egy hiteles és használható pasilógiát! Ebben benne lenne az, hogy melyik pasi fajta mit miért és hogyan csinál. Mindent meg lehet tudni a könyvekből, netről. Azt miért nem, hogy az adott egyed mondjuk miért csal meg, mi is kell neki igazából, mit akar tőled és meddig? Igen, tudom, minden tapasztalat kérdése. De ha nincs rá idő? A legtöbbünknek az életében akad 1-2 normális férfi, a többiért nem kár. Csak akkor van a bibi, ha azt az 1-2 példányt értelmezzük félre, rontjuk el vagy vmi miatt nem jön úgy össze, ahogy az kéne.

Benne lenne az is, hogy minden férfi disznó-e?! mert tapasztalataim szerint most úgy áll, hogy azok. Mert nekik szokásuk az, hogy egyszerre van a régi és az új "projekt". Hogy lehetnek a "teremtés koronái" ennyire gyávák??? Ha nem érzik jól magukat az adott nővel, akkor miért nem állnak oda és mondják meg őszintén, hogy kevés vagy te már nekem. Nem. Akkor elkezdenek vadászni és amikor a másik már atom biztos, na akkor esetleg oda állnak. De akkor se biztos, nehogy azt higyjétek ám! Sunyi alakokkal állunk ám szembe. A legszarabb pedig az, hogy szükségünk van rájuk. A kérdés az, hogy tényleg szükségünk van-e?!

Címkék: férfi hazugság párkapcsolat pasi megcsalás sunyi

A bejegyzés trackback címe:

https://darkhoney.blog.hu/api/trackback/id/tr31380188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása