1 éve ilyenkor...

 2010.11.07. 21:27

1 éve ilyenkor utáltam, hogy néhány hét múlva karácsony. Ezzel most se vagyok sokkal jobb viszonyba, hiszen a karácsony mint olyan még mindíg nem a kedvencem. sőt egyik "kötelező" ünnep nem tartozik a kedvenceim közé. legszívesebben kihagynám őket. mindet. még hogy a szeretet és a család ünnepe?! egy frászt. Ez ami előtt állunk a legtöbb "családnak" csak nyűg. milyen ajándékot adjak annak, akit nem is ismerek tulajdonképpen, miért töltsem vele a karácsonyt, ha tulajdonképpen messzire futnék erről a helyről? Hogy éljük túl ezt a 3 napot veszekedés nélkül? És még nem említettem azt a fene nagy lelkiismeret furdalást, amit ilyenkor érezni szokás, hogy te jó ég, csak mi vagyunk ennyire deffektesek, hogy a szeretet ünnepén se tudunk egy őszinte mosolyt az arcunkra erőltetni 10 percnél tovább és őszintén érdeklődni a másik felől és végig hallgatni!? Na ennyi ez a fene nagy ünnep ami miatt már most kezdenek minket traktálni. Könyörgöm, november eleje van! Ne kívánjanak nekem még a boltba Boldog Karácsonyt! Különbenis utálom, mert felesleges az egész ha csak azt a több ezer fenyőfát nézzük akiket módszeresen, lassú halálra ítélünk ezért, vagy a lelkiismeret furdalás miatt megvásárolt botrány drága ajándékok tömkelegét.

Mint ahogy a fenti sorokból már kiderülhetett, nem szeretem még most se, de már annyira nem utálom, hogy néhány hét múlva "végig kell szenvednem" ezt. Ugyanis, van aki miatt mégiscsak várakozással gondolok erre és izgalommal gondolkozom azon, már hetek óta, hogy mi lenne az, aminek a legjobban örülne. Lehet, hogy neki köszönhetően egyszer majd örülni fogok ennek a hajcihőnek?!

Címkék: hazugság karácsony szeretet felesleges őszinteség boldog

A bejegyzés trackback címe:

https://darkhoney.blog.hu/api/trackback/id/tr432432224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

birge · http://birge.blog.hu 2010.11.15. 19:06:29

Igen. Hosszú évek utálata után én is tavaly szerettem először újra a karácsonyt. Megtippeled, miért?

darkhoney 2010.11.15. 19:15:42

@birge: Gyanús, hogy hasonló lesz a miért :)
süti beállítások módosítása