Új kedvencem

 2009.03.31. 00:49

Világ életemben a zene egyértelmű mozgatórugó. Időről-időre változik a stílus, az előadó, de ami fix, mindíg kiráz a hideg egy-egy koncertfelvételtől. Még akkoris, ha hallom, nemhogy látom és főleg ha még ott is lehetek!

Mostani legújabb kedvencem KidRock lett, és most ne kiabáljátok le a fejemet, azok a zenéi tetszenek, amelyikek inkább rockosak. Az egész az All Summer Long-al kezdődött még nyáron, azóta meg lassan kijelenthető a függőség:D Ezekben a zenékben olyan energia van, hogy az pont elég arra, hogy végig törjem magam csúcsidőben a legnagyobb tömegen is Budapesten! Most megtaláltam az egyik kedvenc koncertfelvételem videóját! MEnnyi ember! De hogy ez a Kid mekkora egy öntelt majom,... de most nem ez a lényeg, hanem a tömeg és a zene, ami mellesleg szeritnem jó!

 

Címkék: zene klipp extázis kidrock

A bejegyzés trackback címe:

https://darkhoney.blog.hu/api/trackback/id/tr211036672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása