Ünnep ez?!

 2009.03.16. 12:24

Nagyobb balhé nélkül vészeltük át a legutóbbi Nemzeti Ünnepünket, olvasható több főcímben is. Így kell-e ennek lenni? Miért hír az, hogy nem volt balhé? Miért kell hogy törvényszerű legyen az, hogy holmi Budaházy és Toroczkai vezetésével egy-két maroknyi "hülyegyerek" - mert szerintem ezek a "nagyfiúk" akik kergetőznek, kidobósoznak és hergelik a rendőröket és a közvéleményt  - ezúttal nem tudott elég nagy balhét csinálni ahhoz, hogy eljárjanak ellenük a rendőrök, hogy utána jól be tudják őket perelni és felfújni az ügyet, hogy jogsértően jártak el ellenük és hogy bibis lettem, meg hogy igazoltattak brü-hü-hü. Hát hogy képzeli a rendőr azt, hogy igazoltat valakit?! Az agyam eldobom, mekkora jogsértés és igazságtalanság!

Ezek miatt az idióták miatt nem mennek el az emberek a sok-sok munkaórával begyakorolt és rengeteg pézzel megtámogatott rendezvényre, előadásra. E miatt a söpredék miatt nem engedik be az üdítős üvegeket, mert az bizony fegyver lehet. Ki örülne annak, ha kupán nyomná egy kólás palack? Senki! Mert gondoljunk bele, ezeknek nem szent semmi! Tavaly is, végig fújjolták és fütyülték a Múzeum elötti - megjegyzem egész jó műsort-, még akkoris, amikor a gyerek színészek beszéltek, akik tényleg, de tényleg nem tehetnek semmiről. Szóval, kedves felháborodott nép! NE a rendőrökre és a szigorú vizsgálatokra, ellenőrzésekre és eljárásokra legyenek mérgesek, mert ezek igenis, lehet hogy pont a felháborodottak éppségét, életét, testi éppségét mentette meg. Ha már mindenképpen haragudni akarnak valakire, akkor a macskakővel, tojással, Molotov koktéllal és még sorolhatnám mivel dobálózó "nagyfiúkra" legyenek mérgesek.

Címkék: budapest ünnep rendőrség butaság felháborodás túlkapás

A bejegyzés trackback címe:

https://darkhoney.blog.hu/api/trackback/id/tr821005253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása