Bőség zavara

 2009.03.04. 11:32

Naponta 2-3 állásra elküldöm az önéletrajzomat, ezért ma előfordult az, hogy !felhívtak! és fogalmam sem volt hogy miről beszél a nő a telefonba. Tényleg semmi! Halál égő volt. Ugyan ezt mondjuk már eljátszottam, de az ráadásul még telefonos elő interjú is volt. -megjegyzem, ezen túl jutottam a többi meg asszem nyilvánvaló :S - Szóval, én se mások, se a saját "káromból" nem tanulok. De javaslom, akármiből van egyszerre sok, legyen az munka, tevékenység, pasi, csaj, legyen benne egy rendszer, adminisztráció mert a vége az lesz, hogy Julikának hívod majd Rozit, elmész egy állásinterjúra, miközben tárgyalásra kéne menned, és a jelenlegi főnöködnek kezded előadni telefonon - mert azért szemtől szembe még megy a szelektálás - hogy te milyen remek munkaerő vagy és hogy vegyen fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://darkhoney.blog.hu/api/trackback/id/tr5979651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

birge · http://birge.blog.hu 2009.03.06. 13:04:16

Én ezt úgy szoktam csinálni (basszus, megint aktuális:S) hogy az összes megpályázott állást beírom egy word doksiba, és ha felhívnak, csak gyorsan megnyitom - általában azért bemutatkozáskor cégnevet mondanak, ekkor ctrl+f-fel gyorsan rákeresek, és már képben is vagyok:D plusz ha mond új infót, azt is rögtön oda tudom írni, úh minden egy helyen megvan.
süti beállítások módosítása