Hogy nekem minden sikerül?!

 2009.01.29. 00:03

Ez azért így erős ám, hogy minden, de általába elöbb vagy utóbb igen. Csak az időzítéssel akadnak problémák. De azzal mindíg. Már több mint egy hete beteg akarok lenni. Na jó,nem komolyan, mert ha komolyan gondoltam volna, akkor úgy tettem volna, mint kisiskolás koromban.

Akkoriban még volt iskola tej, és jóban voltam a takarítónénikkel, akiknél tárolódott a tej, amíg el nem vittük az osztályba. Valamilyen dolgozatot nem akarhattam megírni, bár már nem emlékszem igazán az indokra, hogy miért is akartam én annyira beteg lenni. Na szóval, tesi után, jól felhevülve mentünk az osztály felé, erre nekem eszembe jutott egy "fantasztikus" ötlet. Igyunk tejet! Ugyanis, akkor tél volt, kemény minuszok. Mi sem kellett több, néhányan fogtuk magunkat és kunyeráltunk a takarítónéniktől jéghideg tejet. Kibontottunk és egy slukkra meg is ittuk. Másnap nem tudtam megszólalni! Most azért nem nyomtam ilyen durván.

Elég lett úgy tűnik, hogy körülöttem mindeki beteg. Szóval, igen, most is beteg lettem, és ismét sikerült. Mi a bajom ezzel? Az, hogy én hét elején akartam beteg lenni, nem hét végefelé! Ugyanis, csütörtökön lesz egy-két fontos tárgyalásom és pénteken meg az életem fog eldőlni, ráadásul angolul, ami nem lesz egyszerű menet, főleg, ha percenként meg akarok fulladni. Szóval... Megcsináltam, de rosszkor, mint általába. Jellemző.

Címkék: beteg lógás

A bejegyzés trackback címe:

https://darkhoney.blog.hu/api/trackback/id/tr42909112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

birge · http://birge.blog.hu 2009.02.04. 14:05:57

Miért nem dugtad a lázmérőt a villanykörtéhez, mint minden rendes ember? A láz meggyőzőbb a hanghiánynál, ha lógni akar az ember lánya;)

darkhoney 2009.02.04. 16:58:40

Igaz, de ezúttal nem "csak" Anyut kellett meggyőznöm arról, hogy én igenis beteg vagyok, hanem az orvost és így a munkaadómat is, ami valljuk be keményebb mogyi, mint Anyut meggyőzni.
süti beállítások módosítása