Jótanácsok

 2009.06.02. 23:47

Mostanában, nem tudom hogyan, de egyre többször világosodom meg. Úgy döntöttem, hogy ezeket megosztom kedves olvasóimmal, ne csak én legyek óóókos :D

Egy: ha nyersz pókeren, viszonylag sokat, menj távol a nettől, mert ha folytatod, el fogod veszíteni. minden nyereményedet, sőt még a többiből is talán. Nem okos dolog. Erre mondhatjátok, hogy maga a póker sem okos dolog, de hát ez van.

Második, Ne! ismétlem, ne vegyetek szendvicset a Délibe, ott oldalt. A minap kénytelenek voltunk ott venni vmi ehető dolgot, így sorba álltunk egy szendvicset is áruló izéhez. elöttünk egy külföldi férfi állt, aki kérte az eladót, h a hot dogjába csak majonézt kér. (hogy lehet egyáltalán majonézt tenni a hot dogba?! na mindegy) a lány, aki csak a mi gyönyörű nyelvünkön ért és "beszél" természetesen tele nyomta mustárral és ketchuppal a hot dogját. Adja oda neki, erre a pasi, hogy ő nem ezt kérte! A lány kurjant egy olyan embernek, aki megérti azt angolul hogy a pasi azt mondja : Only mayonnaise! Nehéz. Szóval, már a lány is érti, hogy eltolta. Erre megfordul, elő vesz egy szalvétát és gondosan letörölgeti a virslit meg a szendvicset, majd visszarakja az eredeti dolgokat és agyon nyomja majonézzel. Tehát, az ipse ugyan azt kapta, sőt tutira kapott még mustárt és ketchupot is, ugyanis a kifli már ivott abból. Fincsi lehetett :S Éppen ezért nem vettünk ilyen "összerakos" kaját ott, ki tudja még mik történhetnek ott a szendvicsekkel.

Harmadik: Ne egyél meg 10 perc alatt egy csomag kólás gumicukit. Eléggé émelyítő az érzés. Azt nem tudom, hogy más ízesítésű gumicuki is ezt a hatást váltja ki, de ez igen. Majd ha kihevertem ezt az élményt, tesztelem a többit is és megosztom a tudományos kísérletem végeredményét.

Címkék: póker tanács gumicukor

A bejegyzés trackback címe:

https://darkhoney.blog.hu/api/trackback/id/tr361160435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása