Látnok kerestetik

 2009.03.18. 19:12

Elég sokat böngészem az álláshirdetéseket, és ma olyat talátam, hogy azt hittem lepetézek! Komolyan. A Profession.hu -n leltem meg a következőt. A hirdetés szövege:

Élő, televíziós játékműsorokat Budapestről a világ 40 országába gyártó TV produkciós társaság keres csapatába - és most jön a lényeg!!!!

LÁTNOKOT, ASZTROLÓGUST, GYÓGYÍTÓT

Úgy látom magam elött az állásinterjút: bemegy az ember, aki ugye látnok. Már a váróterembe kezdődik a Casting. Van egy beépített ember, aki ártatlanul, ahogy lenni szokott végig kérdezi a többieket, hogy "na, hogy érzed, felvesznek?" aki azt válaszolja, hogy nem tudom, azt már be se hívják a belső szobába, mert az ugye nyilvánvalóan kamugép.Milyen látnok az, aki a saját jövőjét nem látja?!

Ami pedig különösen tetszik, azok a feladatok - naná hogy mindenki ismeri Gyurcsókot és a fűtőszálas pasit. Feladatok: Sorselemzés (kártyavetés, számmisztika, asztrológia és egyéb ezoterikus tevékenység végzése) televíziós képernyőn keresztül.

Gyógyítót tesztelgetik az állásinterjún, hogy hogyan gyógyít, mire az egyik interjúztató benyögi, hogy fáj a gyomra. Persze, a Gyógyítótól várják hogy tegyen vmit. Ha elkezd hókusz-pókuszolni, akkor tovább jutott a második körre, ha meg ül kukán akkor ennyi volt.

A slussz poén pedig, hogy még itt is kell a több éves tapasztalat! De hogy várják el, hogy legyen távgyógyítási tapasztalata bárkinek is, ha ilyen szememetet eddig csak a BpTv mert sugározni? Szóval ez is egy a sok szemét álláshirdetés közül. Pedig az elején még szimpatikus is volt. :) ja, aki eredetibe szeretné látni, amíg még fent van az oldalon, íme. ja, és ami most jutott eszembe, hogy nem elvárás az, hogy tudjon idegen nyelven jósolni, holott 40 országnak készítenek műsort! Akkor én ezt most nem értem.Szóval, gyógyítók, látnokok és jósok irány az ezo.tv !

 

Címkék: hirdetés tv állás butaság látnok

A bejegyzés trackback címe:

https://darkhoney.blog.hu/api/trackback/id/tr321010389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása