Átköltöztem

 2009.01.22. 22:16

Kedves olvasó!

Eddig máshol volt megtalálható eme remekmű, de hogy ne maradjon le senki semmiről (nagy veszteség lenne ám) bemásolom magát a blogot -nem vagyok teljesen számítástechnikai analfabéta, csak most tanulom a blogolást- valamint íme a link, ahol eddig díszelgett, csak sajnos nem sokan látták, és ugye nekem is, mint minden blogot írónak az a fontos, hogy nyilvánosságot kapjanak az írásai, így engem sem elégített ki ez. Tehát a link

De, hogy mégis, el legyen valahogy kezdve ez is...

Ma újabb anomáliával szembesültem. Akik eddig jófejek voltak, valahogy megszűntek annak lenni a továbbiakban. Ugyanis, én - ki hogy hív, bár inkább elküldenek jó messzire- médiatanácsadó, vagy értékesítő, de a legtöbb embernek csak ügynök vagyok, aki fondorlatos módon ki akarja belőlük csalni a pénzüket. Szóval, ennek a tevékenységnek az űzéséért kapok némi pénzecskét. Tehát, vannak ügyfelek, akik tavaly, a többiek szerint igencsak jófej számba mentek. Most, hogy van ez a marha nagy gazdasági válság, mindenki azzal próbál takarózni és elhajtani. Lehet, hogy egyáltalán nem érez a dologból semmit, s lehet az is,hogy nem is fog, de azért bunkózik. Sőt, van aki még jól is járt, mert euróba forgalmaz, és az ugye most lényegesen több forintot jelent. Most nem azért, egy cégnél, ahol több százezres tétel a legalacsonyabb értékű eladnivalója, mit szarakodik ötvenezer forinton?! Egyébként, lehet hogy én vagyok a naív és a vaksi, de eddig a saját bőrömön még nem tapasztaltam azt, hogy az amerikaiak valamit nagyon eltoltak ott a világ túlsó végén és ezért nagyon-nagyon sok ember élete lett igazán nehéz és néhol sajnos kilátástalan. Ez lehet hogy szerencse, ha igen, akkor ezért meglehetősen hálás vagyok.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://darkhoney.blog.hu/api/trackback/id/tr80896636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

birge · http://birge.blog.hu 2009.01.27. 13:59:34

Hm. Erre van egy híres idézet valamelyik nagy marketinggurutól, hogy miért nem érdemes ilyenen spórolni, de persze most nem jut eszembe. Viszont meg fogom neked keresni, és akkor jól az arcukba vághatod:)
süti beállítások módosítása